29. February 2004
PROGRESS slutter med konference i London
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /customers/3/6/3/vejafgifter.dk/httpd.www/wordpress/wp-includes/functions-formatting.php on line 76

PROGRESS projektet afholder en afsluttende konference i London.
London blev valgt fordi byen i februar måned havde 1 års jubilæum for introduktionen af kørselsafgifter i det centrale London på et område på i alt 20 km2. Med en afgift på 5£ for at køre i afgiftsområdet er det lykkedes at reducere trafikken ind i området fra ca. 140.000 biler dagligt til 120.000. Det har medført en meget stor forbedring i pålideligheden af den kollektive bus trafik. Der er ikke tegn på at butikshandlen lider skade. Antallet af bøder for ikke at betale rettidigt ligger nu nogenlunde stabilt på 165.000 pr måned.

Luk vindue