29. October 2004
Bristol må starte forfra
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /customers/3/6/3/vejafgifter.dk/httpd.www/wordpress/wp-includes/functions-formatting.php on line 76

I 2004 fik Bristol besked fra staten om at lave en transport plan sammen med 3 nabokommuner. Da Bristol kommune kun udgør en del af det sammenhængende bebyggede område, som udgør den egentlige Bristol by, giver en sådan transport plan god mening, men konsekvensen er dog, at processen med at indføre road pricing reelt starter forfra. Et af de spørgsmål, der undersøges i forbindelse med udarbejdelsen af transport planen, er nemlig om man overhovedet skal anvende road pricing. Hvis det lykkes Bristol at få road pricing med i planen, får de mulighed for at søge nogle statslige midler til etablering af road pricing, der bliver tilgængelige fra 2008.

Luk vindue