4. July 2005
London hæver nu afgiften til 8£
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /customers/3/6/3/vejafgifter.dk/httpd.www/wordpress/wp-includes/functions-formatting.php on line 76

Med virkning fra den 4 juli er afgiften i London hævet fra 5£ til 8£. Selv om mange syntes afgiften i forvejen var relativt høj, og effekten allerede har vist sig at være betydeligt har borgmester Ken Livingstone alligevel besluttet at hæve afgiften til 8£. Begrundelsen er at der er for få indtægter fra systemet. Det er da også korrekt at indtægterne er mindre end oprindeligt forventet fordi systemet har vist sig at være dyrere i drift og den trafikale effekt har været større end forventet, hvilket har betydet at der er færre bilister til at betale.

Luk vindue