3. October 2005
London får to leverandører af road pricing fra 2007
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /customers/3/6/3/vejafgifter.dk/httpd.www/wordpress/wp-includes/functions-formatting.php on line 76

Siemens vandt opgaven med at levere udstyr til udvidelsen af Londons Road pricing system. I februar 2007 udvider London deres road pricing system til ca. den dobbelte størrelse. Udvidelsen sker mod vest. Selv om man i dag har et selskab, CAPITA, der har leveret udstyr til det nuværende system, og som også står for drift og vedligehold, så var det muligt for Siemens at levere en billigere løsning til den vestlige udvidelse ved at anvende en teknologi der genkender bilnummerplade lokalt ved de enkelte kameraer. Dermed er der ikke brug for den samme båndbredde, som CAPITA kræver i det de sender alle videobilleder til et centralt center. Fremover vil London så have to konkurrerende selskaber, der står for drift og vedligehold af hver sin del af Londons road pricing system.

Luk vindue