31. August 2006
16 afstemninger i Stockholm
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /customers/3/6/3/vejafgifter.dk/httpd.www/wordpress/wp-includes/functions-formatting.php on line 76

Alle nabokommunerne i Stockholm har nu besluttet sig for at holde afstemninger om kørselsafgifter er en god eller dårlig idé. Alle afstemningerne holdes på samme dag som Stockholm kommunes afstemninger, hvilket i øvrigt også er dagen for det svenske riksdagsvalg. I nabokommunerne har der været meget diskussion om udformningen af spørgsmålene, og afhængig af om der er borgerligt eller socialdemokratisk flertal i kommunen er spørgsmålene formuleret forskelligt. Socialdemokratiet i Sverige har sagt, at hvis de bevarer magten vil det kun være Stockholm kommunes afstemning de vil lytte til. De borgerlige partier i Sverige har sagt, at hvis de får flertal, så vil de tage alle 16 afstemninger i betragtning.

Luk vindue