3. January 2008
Milan indfører vejafgiftssystem
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /customers/3/6/3/vejafgifter.dk/httpd.www/wordpress/wp-includes/functions-formatting.php on line 76

<meta content="OpenOffice.org 2.3 (Linux)" name="GENERATOR" /> <style type="text/css"> <!-- @page { size: 8.5in 11in; margin: 0.79in } P { margin-bottom: 0.08in } --> </style></p> <p style="margin-bottom: 0in"><meta content="text/html; charset=utf-8" http-equiv="CONTENT-TYPE" /><title /><meta content="OpenOffice.org 2.3 (Linux)" name="GENERATOR" /> <style type="text/css"> <!-- @page { size: 8.5in 11in; margin: 0.79in } P { margin-bottom: 0.08in } --> </style></p> <p style="margin-bottom: 0in">Med indførelsen af et nyt vejafgiftssystem håber Milans byråd at reducere byens luftforurening med 30%. Byen har indtil nu været blandt de mest forurenede I Europa, og med det nye vejafgiftssystem er der lagt særlig fokus på forurenende køretøjer. Vejafgifterne er indført fra den 2. Januar og forventes at vare året ud.</p> <p class="luk"><a href="javascript:window.close()" class="text"><font face="Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif" size="-1">Luk vindue</font></a></p> </div> </body> </html>