1. October 2008
Udvidelse af betalingsring ved Oslo
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /customers/3/6/3/vejafgifter.dk/httpd.www/wordpress/wp-includes/functions-formatting.php on line 76

Den 1 oktober 2008 blev der etableret udvidelse af den nuværende betalingsring omkring Oslo, således forstaden Bærum også blev inddraget. Udvidelsen skal ses som en separat betalingsring, hvilket betyder at bilister fra vest skal betale to gange for at komme ind til Oslo. Systemet vil være baseret på det nuværende system i Oslo, således systemet også er fuldautomatisk. Formålet er at skabe finansiering til 20 års drift af den kollektive trafik i Oslo og Akershus, samt at medvirke til medvirke til finansiering af udbygningen af vestkorridoren.

Luk vindue