24. August 2011
To teknologier kan sikre gnidningsfri betalingsring
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /customers/3/6/3/vejafgifter.dk/httpd.www/wordpress/wp-includes/functions-formatting.php on line 76

En betalingsring om Københanv kan sagtens indføres uden trafikkaos på indfaldsvejene. Der er to velkendte teknologier, som kan registrere bilerne. Det ene system kendes fra London, hvor et videosystem filmer bilernes nummerplade, som så sammenholdes med motorregistreret, hvorefter en regning sendes til bilens ejer. Det andet system kender de fleste som BroBizz, hvor en lille boks sender et signal til et toldsystem, der registrerer bilen. Dette system er kendt og er samtidig bygget på en fælles europæiske standard. Systemerne vil nogenlunde koste det samme, og den største udgift vil være at føre strøm og datakabler til kontrolposterne, der er nødvendige for begge systemer.

Se hele artiklen på ingeniøren - http://ing.dk/artikel/121362-to-teknologier-kan-sikre-gnidningsfri-betalingsring-omkring-koebenhavn

Luk vindue