24. August 2011
Kan en betalingsring blive en succes?
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /customers/3/6/3/vejafgifter.dk/httpd.www/wordpress/wp-includes/functions-formatting.php on line 76

Socialdemokraternes trafikordfører, Magnus Heunicke, påstår, at Stockholms betalingsring er en succes og ønsker at indføre en betalingsring omkring hovedstaden. Formålet med betalingsringen skal være at reducere trængslen af trafik i København, hvilket var det samme med Stockholms betalingsring. Den oprindelige ambition i Stockholm var at reducere trafikken med 10 til 15%, men i det første år blev trafikken mindsket med 22%. Tallet er dog siden hen faldet lidt. De seneste målinger viser, at trafikken er reduceret med 20% siden 2005. Det får en trafikforsker til at betegne betalingsringen som en succes, idet færre kører ind i Stockholm og den kollektive trafik er steget. 

For hele artiklen, følg linket - http://jp.dk/indland/faktameter/socialdemokratiet/magnus_heunicke/article2523433.ece

Luk vindue