24. August 2011
Regeringen dropper alle planer om roadpricing
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /customers/3/6/3/vejafgifter.dk/httpd.www/wordpress/wp-includes/functions-formatting.php on line 76

Regeringen har droppet projektet om at indføre roadpricing i Danmark, udtaler transportminister Hans Christian Schmidt. Fra start var det en forudsætning for den danske model, at den kunne tableres ud fra den model, som hollænderne på daværende tidspunkt var igang med at opbygge. Men da hollænderne valgte helt at opgive deres projekt, har regeringen ikke villet gå igang med at opbygge et dansk system.

Formelt ligger regeringens arbejde med kørselsafgifter dog hos skatteministeren og dermd slet ikke hos Hans Christian Schmidt. Den nuværende skatteminister har ikke officielt erklæret projektet for dødt. Den tidligere skatteminister udtalte, at projektet ikke var skudt i graven, mend udskudt til tidligst at kunne blive en realitet om 10-12 år

For hele artiklen - http://ing.dk/artikel/121392-regeringen-dropper-alle-planer-om-roadpricing

Luk vindue